Werkwijze
gallery/schermafbeelding 2017-01-18 om 16.33.15
gallery/schermafbeelding 2017-01-18 om 16.33.05
gallery/schermafbeelding 2018-07-11 om 09.38.50

“De afgelopen 10 jaar heb ik me gespecialiseerd in het vormgeven van de corporate identity, het ontwikkelen van een corporate story en de zakelijke toepassing van storytelling. Ik kan goed luisteren en snel schakelen tussen de wensen van opdrachtgevers en de praktisch invulling van een (strategisch) advies. 

Ik heb mijn eigen niche binnen storytelling ontwikkeld en zet storytelling in als kwalitatief meetinstrument in onderzoeken naar de identiteit en het imago van organisaties. De Golden Circle van Simon Sinek gebruik ik daarbij als ijkpunt. Daarnaast neem ik mensen graag mee in de zakelijke toepassingen van storytelling. Dit kan door het volgen van een workshop of  advies op maat.”

“Mijn werkwijze is tot stand gekomen door de kennisoverdracht van een aantal leermeesters*. Zij hebben mij door de jaren heen getraind, gecoacht en geïnspireerd. Met deze basis kwam 'als vanzelf' mijn eigen werkwijze boven drijven. Alhoewel … Als vanzelf gebeurt er natuurlijk heel weinig in het leven dus in alle eerlijkheid: Heb ik heel veel vlieguren gemaakt, lees, leer en experimenteer ik tot op de dag van vandaag, ben ik vaak gevallen en net zo vaak weer opgestaan en kan ik ontzettend genieten van de geboekte successen. Wat ook helpt is nieuwsgierig blijven en veel leuke mensen om je heen verzamelen. Het liefst mensen vanuit een hele andere expertise en kijk op het vak!”

* Leermeesters: Astrid Schutte, Asraf Ramzy, Cees van Riel, Paul Middellijn, Manon de Groot - van Gelder, Kristel Keuren, Annet Scheringa en alle anderen die op mijn pad kwamen en hun liefde voor verhalen met mij hebben gedeeld. Zij zijn dan misschien geen BS (Bekende Storytellers), maar hebben mij zeer zeker óók gevormd.