“Nirmala Balgobind van Back-2-Paper en ik hebben ontdekt dat het bundelen van onze expertises een gat in de markt is!”

Een uitspraak als deze is altijd een spannende, want tja … wie bepaalt dat iets een gat in de markt is? Nirmala en ik varen in dit geval blind op de enthousiaste reacties van ons testpanel. Tien creatieve, slimme en praktisch ingestelde oud-consultants van KPMG hebben zich vrijwillig en met zichtbaar plezier overgeleverd aan onze kunsten. Twee dagen lang zelfs! 

Trainingsdag 1 heb ik voor mijn rekening genomen en stond helemaal in het teken van de zakelijke toepassingen van verhalen. In de ochtend werd de theorie vlot afgewisseld met oefeningen en illustratieve voorbeelden. ’s Middags stond het persoonlijke verhaal van de deelnemers centraal. Hoe vertel je aansprekend en authentiek een verhaal? 

Trainingsdag 2 had Nirmala de leiding en gingen we ’s morgens aan de slag met de basics van zakelijk tekenen. Hoe kun je effectief en simpel communiceren met tekeningen? Deze basics zijn handig voor iedereen. Of je nou aantekeningen maakt op school,  tijdens een vergadering of als consultant, facilitator, coach of Scrum-master weleens bij een flip-over staat. ’s Middags hebben de deelnemers het persoonlijke verhaal van trainingsdag 1 visueel gepresenteerd. Van een persoonlijke pitch tot het visueel presenteren van een offerte.

Waarom het precies een hit is volgens het testpanel? Met deze 2-daagse training heb je alle fijne kneepjes van storytelling geleerd. Je weet:

1. Hoe je een verhaal zakelijk kunt inzetten,

2. Je hebt geoefend met het ‘op verhaal brengen’ van een ander,

3. Je weet precies hoe je met jouw talenten een verhaal het best over de bühne kunt brengen,

4. Je weet welke voordelen zakelijk tekenen heeft, 

5. Je hebt geoefend met de verschillende basisvormen, tekentools en iconen én

6. Je hebt een visuele opdracht volbracht.  


Meer informatie
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem gerust contact met één van ons op voor meer informatie. Gebruik hiervoor het contactformulier op mijn website of die van Back-2-Paper.

 

 

 

 

 

Back-2-Paper

Voorjaar 2019