“Sandra en ik werden aan elkaar gekoppeld door een gezamenlijke klant: Rotterdam Partners. Volgens hen moesten wij kennismaken. Zo gezegd, zo gedaan!”

Na een telefonische kennismaking hebben Sandra en ik afgesproken in Brasserie Schielandshuis. Al snel werd duidelijk dat we niet alleen onze naam delen, maar ook onze passie voor verhalen. Sandra vertelde rap en enthousiast over haar vertelschool. Ze traint teams en organisaties hoe ze hun persoonlijke trotsverhalen zakelijk kunnen gebruiken. Het is haar missie om de wereld wat openhartiger te maken. Ze leert mensen hun eigen woorden te vinden voor wat zij belangrijk vinden. Zo zegt ze bijvoorbeeld, “door je uit te spreken leg je aan jezelf uit wat je vindt en kom je er ook achter wat je wil dóen”. 

Ik was na deze twee kennismakingen om. Met deze vrouw wil ik graag samenwerken! Ook San is een storyteller, maar weer totaal anders dan ik. Door haar achtergrond als docent, werkervaring en persoonlijkheid heeft ze haar eigen unieke product ontwikkeld. Dat product spreekt me aan én vult me mooi aan qua kennis en kunde. Een duidelijke win-win situatie! Voortvarend en ambitieus als San is, heeft ze inmiddels een aantal trainers om zich heen verzameld, zodat ze kan blijven groeien met haar vertelschool. Ik ben er trots op dat ik deel uit maak van deze bonte verzameling leuke en slimme mensen!

Ben je benieuwd wat San, Karina, Ferdi, Suzan, Tyche en ik jou kunnen leren? Neem dan een kijkje op https://vertelschoolrotterdam.nl/

 

 

 

 

 

Vertelschool Rotterdam

Najaar 2018