Werkwijze

"Al mijn opdrachtgevers, klein of groot, zijn nieuwsgierig naar storytelling. Ik geniet ervan om hen kennis te laten maken met de zakelijke toepassingen van verhalen. Ik heb me gespecialiseerd in het ontwikkelen van een corporate story en de zakelijke toepassingen van storytelling in organisaties. Alles wat te maken heeft met het DNA van een bedrijf, de reden waarom het op 'aard' is, kan rekenen op mijn aandacht en belangstelling!

 

Daarnaast geef ik training in storytelling. Alles is mogelijk: coaching om persoonlijke verhalen qua inhoud en vertelstijl te verfijnen, een workshop om de basis van storytelling onder de knie te krijgen óf een maatwerkverzoek waarin deelnemers op basis van een actueel vraagstuk meer de diepte in gaan. Met heel veel plezier deel ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme over de kracht van verhalen in een stuk theorie en een deel 'doen en ervaren'".

“Mijn werkwijze is tot stand gekomen door de kennisoverdracht van een aantal leermeesters*. Zij hebben mij door de jaren heen getraind, gecoacht en geïnspireerd. Met deze basis kwam 'als vanzelf' mijn eigen werkwijze boven drijven. Alhoewel … Als vanzelf gebeurt er natuurlijk heel weinig in het leven dus in alle eerlijkheid: Ik heb heel veel vlieguren gemaakt, boeken gelezen en tot op de dag van vandaag experimenteer ik met storytelling. Ik heb successen gevierd, gebaald én geleerd van mijn mislukkingen. Wat me het meeste helpt om 'bij en scherp' te blijven is het verzamelen van heel veel leuke, slimme en creatieve mensen om me heen. Allemaal met hun eigen exertise en persoonlijkheid!”.

 


 

* Leermeesters: Astrid Schutte, Asraf Ramzy, Cees van Riel, Paul Middellijn, Manon de Groot - van Gelder, Kristel Keuren, Annet Scheringa en alle anderen die op mijn pad kwamen en hun liefde voor verhalen met mij hebben gedeeld. Zij zijn dan misschien geen BS (Bekende Storytellers), maar hebben mij zeer zeker óók gevormd.